Over Len Kleijburg

Voordat ik begon als haptotherapeut werkte ik in de journalistiek. Tot ik tot de slotsom kwam dat het niet zo goed bij me paste. Ik zocht en vond iets waarbij ik directer in contact zou komen met anderen.

Mijn studie heb ik gedaan aan het Instituut voor Toegepaste Haptonomie (ITH) en in 2009 startte ik een eigen praktijk voor haptotherapie. Een paar jaar later kwam daar haptonomische zwangerschapsbegeleiding bij. Sinds 2014 richt ik me ook op mensen met vragen rond gender en seksuele diversiteit via mijn andere website www.helemaaleigen.nl  Angst heeft mijn speciale aandacht. Ik heb veel gewerkt met mensen met angsten en zorgen. Dat, in combinatie met mijn eigen ervaring ermee, maakt dat ik er goed de weg in ken.

Begin 2019 heb ik een post-HBO opleiding seksuologie afgerond.

Ik ben geboren in 1965 en ben ouder van twee volwassen kinderen.