Over Len Kleijburg

Voordat ik begon als haptotherapeut werkte ik lange tijd in de journalistiek. Dat paste op een gegeven moment minder goed bij me. Ik zocht iets waarin meer dan voornamelijk mijn hersens werden aangesproken. Iets waarbij ik directer in contact zou komen met anderen.

Ik deed mijn studie tot haptotherapeut aan het Instituut voor Toegepaste Haptonomie (ITH) en sinds 2009 werk ik met veel plezier in mijn eigen praktijk in Utrecht-Oost. Een paar jaar later is daar haptonomische zwangerschapsbegeleiding bijgekomen. Sinds 2014 richt ik me ook op mensen met vragen rond gender en seksuele diversiteit via mijn andere website www.helemaaleigen.nl  Angst heeft mijn speciale aandacht. Ik heb veel gewerkt met mensen met angsten en zorgen. Dat, in combinatie met mijn eigen ervaring ermee, maakt dat ik er goed de weg in ken.

Begin 2019 heb ik een post-HBO opleiding seksuologie afgerond.

Ik ben geboren in 1965 en ben ouder van twee volwassen kinderen.