Over Helène

 

Voordat ik me toelegde op haptotherapie, werkte ik zeventien jaar in de journalistiek als freelancer en (hoofd)redacteur van verschillende bladen. Dat paste op een gegeven moment niet meer bij me. Ik zocht iets waarin meer dan alleen mijn hersens werden aangesproken. Iets waarbij ik directer in contact zou komen met anderen.

De aanzet om mijn verlangen hierin te volgen kwam tijdens een driejarige opleiding aan het Itip (Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie) voor persoonlijke ontwikkeling en coach.

Ik vervolgde mijn studie aan het Instituut voor Toegepaste Haptonomie (ITH). Sinds 2009 werk ik met veel plezier als haptotherapeut. Een paar jaar later is daar zwangerschapshaptonomie bijgekomen. Sinds 2014 richt ik me ook op mensen met vragen rond gender en seksuele diversiteit via mijn andere website www.helemaaleigen.nl  Angst heeft mijn speciale aandacht. Ik heb veel gewerkt met mensen met angsten en zorgen. Dat, in combinatie met mijn eigen ervaring ermee, maakt dat ik er goed de weg in ken.

Ik ben geboren in 1965 en moeder van twee volwassen kinderen.

 

polaroid-01