Online sessies

Het is mogelijk om het programma haptonomische zwangerschapsbegeleiding online te volgen. Voor mensen die voorkeur hebben voor thuis of die niet naar de praktijkruimte kunnen komen.

Haptonomische zwangerschapsbegeleiding doe je samen met je partner. Het sleutelwoord is contact maken. Je leert bewuster de verbinding te maken met jullie kindje. Dit doen we door stil te staan bij wat je voelt, via aanraking en stem. We gaan in op het luisteren naar je lichaam. Ter voorbereiding op de geboorte nemen we verschillende houdingen door en kijken we naar de invloed van aanraking en ademhaling.

Tijdens de sessies kijk en voel ik mee en krijg je aanwijzingen en tips. Dit wordt ondersteund door beeldmateriaal dat jullie krijgen toegestuurd. Het enige wat we nodig hebben is een rustige ruimte met een bank of bed en een laptop met camera waardoor ik jullie beiden kan zien. Het aantal sessies bepalen we in overleg. Starten op een later moment in de zwangerschap is geen probleem.

Mocht je last hebben van onzekerheid rond het krijgen van een kindje dan gaan we tijdens de online sessies in op wat er bij je leeft en speelt. We kijken hoe je om kunt gaan met je gedachten en gevoelens.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende online kennismaking.